Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szűrőkészlet Economy Water 4 lépcsős víztisztítóhoz

10.087 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

A szűrőkészlet 3 db szűrőbetétet és 1 ultraszűrőt tartalmaz, amelyek kiváló minőségű vizet készítenek, mivel eltávolítják a szennyeződések jelentős részét.

Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. március 30.
Cikkszám: EW4F
10.087 Ft
Menny.:db

Leírás

Economy Water 4 lépcsős víztisztító szűrőkészlete

A szűrőkészlet 3 db szűrőbetétet és 1 db ultraszűrőt tartalmaz, amelyek kiváló minőségű vizet készítenek, mivel eltávolítják a szennyeződések jelentős részét.

1.       szűrő: 20 mikronos antibakteriális előszűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el a 20 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, üledékek. A nanosilver BACINIX™ technológiával készült előszűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.

2.       szűrő: granulált aktív szénszűrő KDF-fel kombinálva, amely eltávolít egyes nehézfémeket (pl.: kadmium, higany, ólom), vasat, egyes baktériumokat, fenolokat, továbbá semlegesíti a maradék klórt, eltávolítja a szag- és ízrontó anyagokat, így a lehető legfinomabb tisztított vizet készíti. A granulált aktív szén a szemcsés szerkezet miatt jóval hatékonyabban szűr, mint más állagú szénszűrők.

3.        szűrő: 5 mikronos antibakteriális szűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.  A nanosilver BACINIX™ technológiával készült szűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.

4.       szűrő: 0,02 mikron nagyságú szűrő (ultraszűrő), amely az apróbb szennyeződések kiszűrését végzi; ez a lyukméret alkalmas akár egyes vírusok és baktériumok eltávolítására is.

A következő lépéseket betartva bárki elvégezheti a karbantartást:

1.       Zárja el a csapot, hogy ne legyen nyomás alatt a rendszer

2.       Engedje ki a rendszerből a vizet

3.       Csavarja le a szűrőházakat

4.       Vegye ki az elhasznált szűrőbetéteket és helyezze be az új szűrőket

5.       Csavarja vissza a szűrőházakat

6.       Vegye ki az ultraszűrőt, cserélje ki

7.       Nyissa ki a csapot és máris helyreállt a rendszer

Cseréjük a legtöbb esetben nem igényel szaktudást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!