Economy Water 4 lépcsős víztisztító ultraszűrővel

35.007 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Nem értékelt

A korszerű ivóvíztisztító berendezés 4 lépcsőben tisztítja a vizet. Kiemelkedő tulajdonság: a vizet antibakteriális szűrők és ultraszűrő tisztítja a szennyeződésektől, káros anyagoktól, a szervezet számára fontos ásványi anyagok viszont a vízben maradnak.

Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. szeptember 26.
Cikkszám: EW4
35.007 Ft
Menny.:db

Leírás

A korszerű ivóvíztisztító berendezés 4 lépcsőben tisztítja meg a vizet. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy a vizet antibakteriális szűrők és ultraszűrő tisztítja a szennyeződésektől, káros anyagoktól, a szervezet számára fontos ásványi anyagok viszont a vízben maradnak.

A készülék további előnyei:

  • a vízszűrő tökéletesen alkalmas a szennyeződések eltávolítására, mivel lépcsőzetes szűrést végez: eltávolítja a vízben lévő lebegő szennyeződéseket, rozsdát, klórt és klórszármazékokat, nehézfémek egy részét, egyes baktériumokat, továbbá a szag- és ízrontó anyagokat
  • az ultraszűrő a 0,02 mikronnál nagyobb anyagokat is kiszűri, így egyes vírusokat és baktériumokat is
  • a szennyeződések kiszűrése mellett a hasznos ásványi anyagok az ivóvízben maradnak
  • a készülék átfolyós, azaz nincs külön víztartálya, így kisebb helyet foglal
  • beszerelése és karbantartása egyszerű és gazdaságos
  • működéséhez nincs szükség elektromos áramra

Műszaki jellemzők:

1. szűrő: 20 mikronos antibakteriális előszűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el a 20 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, üledékek. A nanosilver BACINIX™ technológiával készült előszűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.

2. szűrő:granulált aktív szénszűrő KDF-fel kombinálva, amely eltávolít egyes nehézfémeket, egyes baktériumokat, fenolokat, továbbá semlegesíti a maradék klórt, eltávolítja a szag- és ízrontó anyagokat, így a lehető legfinomabb tisztított vizet készíti. A granulált aktív szén a szemcsés szerkezet miatt jóval hatékonyabban szűr, mint más állagú szénszűrők.

3. szűrő: 5 mikronos antibakteriális szűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.  A nanosilver BACINIX™ technológiával készült szűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.

4. szűrő: 0,02 mikron nagyságú szűrő (ultraszűrő), amely az apróbb szennyeződések kiszűrését végzi; ez a lyukméret alkalmas akár egyes vírusok és baktériumok eltávolítására is.

Teljesítmény: 2 - 5 liter/perc, víznyomástól függően

Méretek: 330 x 110 x 430 mm

Működési paraméterek: 2 – 4 bar hálózati víznyomás között

Karbantartás: a szűrők cseréjét 6 havonta javasoljuk.

Származási hely: EU

FONTOS információ: A készülék hideg vezetékes ivóvíz szűrésére használható. Ne használja meleg víz vagy ismeretlen összetételű víz tisztítására.

Beszerelési útmutató: a termék részletes magyar beszerelési útmutatót tartalmaz

Garancia: 12 hónap teljes körű GARANCIÁT és 30 NAP PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalunk!

Kiszállítás: A termék kiszállítása az ország teljes területére DÍJMENTES!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
X
Tanasics István
Tanasics István

vízkezelési tanácsadó

Turcsik László
Turcsik László

vízkezelési tanácsadó

Segíthetünk?

Ajánlat kérés