Chlorine free SMART shower filter

19.723 Ft
17.751 Ft
Kedvezmény: 10%
Az akció időtartama: 2023. 03. 21. - 2023. 04. 07.
Menny.:db
Nem értékelt

Esztétikus krómozott fémházas zuhanyszűrő, nemcsak jól mutat a fürdőben, hanem kalciumszulfit töltetének segítségével eltávolítja a fürdővízben lévő oldott klórt, klórszármazékokat és nehézfémeket, így kellemesebbé teszi a fürdőzést.

Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. április 06.
Cikkszám: CHL-SM
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
19.723 Ft
17.751 Ft
Kedvezmény: 10%
Az akció időtartama: 2023. 03. 21. - 2023. 04. 07.
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Esztétikus krómozott fémházas zuhanyszűrő, nemcsak jól mutat a fürdőben, hanem kerámia szűrőgolyó töltete segítségével eltávolítja a fürdővízben lévő oldott klórt, klórszármazékokat és nehézfémeket, így kellemesebbé teszi a fürdőzést.

Többlépcsős fürdővíz tisztító szűrő, amely könnyen felszerelhető minden zuhanycsatlakozóra és a zuhanypanelekre is. Olyan ügyfeleinknek javasoljuk, akik be szeretnék építeni a zuhanyszűrőt, vagy esztétikusabb megoldást szeretnének.

A zuhanyszűrő célja, hogy ...

  1. … eltávolítsa a vízből az egészségre ártalmas klórt és klórszármazékokat, fémeket (pl.: ólom, higany, vas, arzén);
  2. … csökkentse a betegségek (pl. ekcéma) kialakulásának veszélyét;
  3. … megakadályozza a bőr kiszáradását, öregedését, hámlását, viszketését, ezáltal egészséges, rugalmas bőrt biztosítson;
  4. … jobb felszívódást biztosít a bőrt tápláló természetes kozmetikumoknak, samponoknak;
  5. ... negatív ionok vízbe jutásával élénkítő, frissítő hatást fejtsen ki;

A zuhanyszűrő hosszútávon is kiválóan távolítja el a vízből az egészségre ártalmas klórt, mivel azt nem magában gyűjti, hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja. (A kősó jelenléte fürdővizeinkben kimondottan előnyös /ld. fürdősók/, mert mindent kiszív a pórusokból, ami nem oda való!) A zuhanyszűrő emellett megszünteti a víz kellemetlen szagát és mellékízét, gátolja a vízkő képződését. Nélkülözhetetlen kelléke minden háztartásnak, ahol kicsi gyermekek vannak.

Klórmentesítse otthonát Chlorine Free Smart zuhanyszűrővel!

Zuhanyzás és fürdés közben a meleg víz hatására pórusaink kitágulnak, így a klór a bőrön át könnyen felszívódik. A klór jelen van még a zuhanyvíz gőzében is, ami a tüdőnkbe juthat levegővételkor. Egy normál fürdés során annyi klór kerül a szervezetünkbe, mintha 6 - 8 pohár csapvizet meginnánk. A klór veszélyes idegméreg, ami károsítja az agyat, a központi idegrendszert is! A szabad gyököket tartják a rákos megbetegedések, a szív- és érrendszeri betegségek, a krónikus fáradtság, a bőrbetegségek és az autoimmun megbetegedések egyik forrásának. Megállapították, hogy a klór is szabad gyök!

A magyar emberek nagy része nem néz ki egészségesnek, ami többek között bőrünk, hajunk rendkívüli igénybevételével is magyarázható. A fürdőzés során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek egyértelműen károsak az emberi szervezetre. A klór csökkenti a samponok, kondicionálók, testápolók, olajok hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk egészségének megőrzését.

Egészségünk érdekében minden felhasználás előtt a vízből a klórt és a káros klórvegyületeket el kellene távolítani!

Műszaki jellemzők:

1. Antibakteriális biokerámia golyók (1/4 rész). Biocera AG Ball: Zeolit és  99,99% -os tisztaságú ezüst (Ag). Feladata a káros Escherichia coli és általános baktériumok 99%-os hatástalanítása. Továbbá nehézfém adszorpció (Cu, Cd, Pb, Fe, Mn, Zn stb.) 97% -os hatékonysággal. 

2. Kalcium-szulfát (3/4 rész). Biocera RC Ball. Feladata a klór és származékainak kiszűrése 95%-os hatékonysággal. 

3. Mechanikai szűrők (szűrőhálók). 2 db mechanikai szűrő védi a fő szűrőegységeket a nagyobb lebegő szennyeződésektől, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést, illetve akadályozza meg, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.

Karbantartás: a szűrő cseréjét 6 havonta javasoljuk. A csereszűrő  1db szűrő betétet tartalmaz. A termékhez elérhető utántöltő csomag is, amely 2 feltöltésre elegendő szűrőanyagot tartalmaz.

A csomag tartalma: 1db szűrőház és a hozzá tartozó 1 db szűrőbetét!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!