Vízlágyító telepítés, beszerelés

31.750 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt

A vízlágyító berendezéseket egyedileg egyeztetett időpontban szállítjuk ki és végezzük el az üzembe helyezést. Beszerelésnek nevezzük azt a műveletet, amikor a gerinchálózatra csatlakoztatjuk a vízlágyító berendezést. Fontos, hogy  szakembereink kizárólag megkerülő ággal telepítik a vízlágyítóinkat, amelynek segítségével a vízlágyító bontás nélkül    lecsatlakoztatható a vízvezeték rendszerről.

Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. október 05.
Cikkszám: VIZL-BESZ
Kapható választék:
Kiszállás:
31.750 Ft
Menny.:db

Leírás

A vízlágyító berendezéseket egyedileg egyeztetett időpontban szállítjuk ki és végezzük el az üzembe helyezést. 

Beszerelésnek nevezzük azt a műveletet, amikor a gerinchálózatra csatlakoztatjuk a vízlágyító berendezést. Fontos, hogy szakembereink kizárólag megkerülő ággal telepítik a vízlágyítóinkat, amelynek segítségével a vízlágyító bontás nélkül   lecsatlakoztatható a vízvezeték rendszerről.

Az EconomySoft vízlágyítók beszerelését javasoljuk vízvezeték-szerelőre bízni, mivel a törvényi előírás szerint gerincvezeték megbontását csak ilyen jogosultsággal rendelkező szakember végezhet. Ennek ára függ attól is, hogy milyen bonyolultságú szerelés, és milyen méretű és mennyiségű anyagigénye van. Általánosságban elmondható, hogy a teljes vízlágyító rendszer (kiegészítőkkel együtt) beszerelésének költsége bruttó 30 000- 50 000 Ft között van. Javasoljuk, hogy a szerelést bízza a mi szakembereinkre, mivel ők rendelkeznek megfelelő jogosultsággal és napi szerelések miatt jelentős tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

A szolgáltatás ára csak a munkadíjat tartalmazza, és nem tartalmazza a kiszállás díját és a felhasznált anyagköltséget.

Pontos árért, kérem keresse kollégánkat az ajánlatkérés gombra kattintva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
X
Tanasics István
Tanasics István

vízkezelési tanácsadó

Turcsik László
Turcsik László

vízkezelési tanácsadó

Segíthetünk?

Ajánlat kérés