Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PurePro UV lámpa készlet (UV-201), csatlakozás: 1/4", méret: 64(átm)x350(hossz) mm, átf: 2 gallon/perc (kb. 0,48 m3/h), izzó: 16W (Uvi16W)

61.991 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

UV lámpa használata elengedhetetlen fúrt kutak vizének ivásra és főzésre való felhasználásához. Az UV lámpa elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, valamint meggátolja azok szaporodását.

Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. március 28.
Cikkszám: PP-UV2GPM-16W
61.991 Ft
Menny.:db

Leírás

UV lámpa használatát az ÁNTSZ előírja minden fordított ozmózisos víztisztítóhoz, de elengedhetetlen fúrt kutak vízének ivásra és főzésre történő felhasználásakor. Elpusztítja a vízben lévő vírusok és baktériumok jelentős részét, valamint meggátolja azok elszaporodását.

Az UV lámpa használata fúrt kutak esetén:

Beszerelését a vízben lévő szerves anyagok mennyiségét figyelembe véve, közvetlenül a kútból kifolyó ágra vagy végponton, az ozmózis víztisztító után javasoljuk. Amennyiben a szerves anyagok mennyisége a megengedett határértéknél jelentősen magasabb, akkor nagyobb teljesítményű UV lámpára van szükség, amit közvetlenül a kútból kifolyó ágra csatlakoztatunk. Ha a szerves anyagok mértéke nem lépi túl a határértéket, de ivásra való felhasználásának biztonságossá tétele miatt alkalmazzuk, akkor a víztisztító után szereljük.

Az UV lámpa használata lakásokban:

Javasolt minden fordított ozmózisos víztisztító berendezés legutolsó egységeként UV lámpát elhelyezni, hogy a tartályban lévő víz mindenképpen vírus és baktérium mentes legyen. Amennyiben a szűrők cseréjét a meghatározott időközönként cseréli, valamint a víztisztítót rendszeresen használja, szinte lehetetlen a vírusok és baktériumok elszaporodása, így az UV lámpa felszerelése is elkerülhető.

 

Műszaki adatok:

Méret: 64mm x 350mm

Csatlakozás: 1/4"-os

Átfolyás: 2 gallon/perc

Izzó: 16W

 

Karbantartása: Az izzó élettartama kb. 10.000 óra. Az UV izzó cseréjét 12 havonta javasoljuk

Kiszállítás: Erre a termékre DÍJMENTES kiszállítást biztosítunk az ország egész területére!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!