Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kvarcüveg Economy-S01 UV lámpához

3.144 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

Economy-S01 UV lámpához tartozó kvarcüveg. A kvarcüvegen lerakódó szennyeződések csökkentik az UV lámpa hatékonyságát, így cseréje 12 havonta javasolt.

Szállítási díj: 1.600 Ft
Várható szállítás: 2023. március 22.
Cikkszám: QS-S01
Elérhetőség: 83 db raktáron
3.144 Ft
Menny.:db

Leírás

Economy-S01 UV lámpához tartozó kvarcüveg. A kvarcüvegen lerakódó szennyeződések csökkentik az UV lámpa hatékonyságát, így cseréje 12 havonta javasolt.

UV lámpa használatát az ÁNTSZ előírja minden fordított ozmózisos víztisztítóhoz, de elengedhetetlen fúrt kutak vízének ivásra és főzésre történő felhasználásakor. Elpusztítja a vízben lévő vírusok és baktériumok jelentős részét, valamint meggátolja azok elszaporodását.

Az UV lámpa használata fúrt kutak esetén:

Beszerelését a vízben lévő szerves anyagok mennyiségét figyelembe véve, közvetlenül a kútból kifolyó ágra vagy végponton, az ozmózis víztisztító után javasoljuk. Amennyiben a szerves anyagok mennyisége a megengedett határértéknél jelentősen magasabb, akkor nagyobb teljesítményű UV lámpára van szükség, amit közvetlenül a kútból kifolyó ágra csatlakoztatunk. Ha a szerves anyagok mértéke nem lépi túl a határértéket, de ivásra való felhasználásának biztonságossá tétele miatt alkalmazzuk, akkor a víztisztító után szereljük.

Az UV lámpa használata lakásokban:

Javasolt minden fordított ozmózisos víztisztító berendezés legutolsó egységeként UV lámpát elhelyezni, hogy a tartályban lévő víz mindenképpen vírus és baktérium mentes legyen. Amennyiben a szűrők cseréjét a meghatározott időközönként cseréli, valamint a víztisztítót rendszeresen használja, szinte lehetetlen a vírusok és baktériumok elszaporodása, így az UV lámpa felszerelése is elkerülhető.

Karbantartása: A KVARCÜVEG cseréjét 12 havonta javasoljuk

Kiszállítás: Amennyiben a megrendelés értéke eléri a 10.000 Ft-ot, a kiszállítás az ország teljes területén DÍJMENTES!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!