Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Economy Water 3 lépcsős víztisztító készülék

34.263 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

A korszerű ivóvíztisztító berendezés 3 lépcsőben tisztítja meg a vizet és nagy előnye, hogy mindhárom szűrője antibakteriális szűrést biztosít. Működése és fenntartása rendkívül gazdaságos.

Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. március 31.
Cikkszám: EW3
34.263 Ft
Menny.:db

Leírás

A korszerű ivóvíztisztító berendezés 3 lépcsőben tisztítja meg a vizet és nagy előnye, hogy mindhárom szűrője antibakteriális szűrést biztosít.

Az Economy Water 3 lépcsős víztisztító készülék további előnyei:

  • a vízszűrő tökéletesen alkalmas a szennyeződések eltávolítására, mivel lépcsőzetes szűrést végez: eltávolítja a vízben lévő lebegő szennyeződéseket, rozsdát, klórt és klórszármazékokat, nehézfémek egy részét, egyes baktériumokat, továbbá a szag- és ízrontó anyagokat.
  • a szennyeződések kiszűrése mellett a hasznos ásványi anyagok az ivóvízben maradnak
  • a készülék átfolyós, azaz nincs külön víztartálya, így kisebb helyet foglal
  • beszerelése és karbantartása egyszerű és gazdaságos
  • működéséhez nincs szükség elektromos áramra

​Műszaki jellemzők:

1. szűrő: 20 mikronos antibakteriális előszűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el a 20 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, üledékek. A nanosilver BACINIX™ technológiával készült előszűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.

2. szűrő: aktív szénszűrő KDF-fel kombinálva, amely eltávolít egyes nehézfémeket, egyes baktériumokat, fenolokat, továbbá semlegesíti a maradék klórt, eltávolítja a szag- és ízrontó anyagokat, így a lehető legfinomabb tisztított vizet készíti. A garnulált aktív szén a szemcsés szerkezet miatt jóval hatékonyabban szűr, mint más állagú szénszűrők.

3. szűrő: 5 mikronos antibakteriális szűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.  A nanosilver BACINIX™ technológiával készült szűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.

Teljesítmény: 2 - 5 liter/perc, víznyomástól függően

Méretek: 330 x 110 x 430 mm

Működési paraméterek: 2 – 4 bar hálózati víznyomás között

Karbantartás: a szűrők cseréjét 12 havonta javasoljuk. 

Származási hely: EU

FONTOS információ: A készülék hideg vezetékes ivóvíz szűrésére használható. Ne használja meleg víz vagy ismeretlen összetételű víz tisztítására.

Beszerelési útmutató: a termék részletes magyar nyelvű beszerelési útmutatót tartalmaz

Garancia: 12 hónap teljes körű GARANCIÁT és 30 NAP PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalunk!

Kiszállítás: A termék kiszállítása az ország teljes területére DÍJMENTES!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!